Om Oss

Om Mats Tverin

Mats Tverin 

leg. Kiropraktor

Mats arbetar som kiropraktor på Tverin Health i Stockholm och är specialistutbildad på rörelseapparatens alla problem och sjukdomar.

En konsultation hos Mats består av diagnos, behandling samt rådgivning. Som legitimerade kiropraktorer har vi remissrätt till röntgen och vi tolkar även röntgenbilderna vid en eventuell utredning.

Han blev legitimerad år 2007 och är känd för sin passion för kropp och hälsa.

Han har jobbat som landslagskiropraktor för karate landslaget under 2 års tid och är en internationellt erkänd kampsportsinstruktör, vilket gett honom större förståelse för kroppen under belastning.

Tack vare sin breda bakgrund som elitidrottare, kunskaper inom kost och hälsa samt en tidigare karriär som internationell service manager för tre länder i elsäkerhetsbranchen har det gett honom en större möjlighet till att förstå och se helhetsbilden för dig som behöver hjälp.

Detta kommer ge dig en mer komplett behandling där vi inte bara ser till det akuta utan till varför problemet uppstått samt vad du kan göra för att det inte skall återkomma.

Mats Tverin Kiropraktor

thumbnail_kiropraktorstockholm

Detta är vad andra säger om leg. Kiropraktor Mats Tverin

Emma Åslund 

Efter 4 års konstant smärta i foten efter en bruten stortå med läkare som sagt att det inte är något fel och att det inte går att göra något åt fixade Mats med en korrigering att jag är av med smärtan i foten!
Som gammal hästryttare jobbar vi nu på hållning och större korrigeringar i rygg, nacke och höfter bland annat. Mår bättre i kroppen än jag gjort på flera år och ser verkligen fram mot nästa behandling för att se vad han kan fixa här näst! Gått hos många olika behandlare i över 10 års tid men har aldrig fått så bra resultat med någon av dom som jag fick redan efter ett besök hos Mats!

Ted Raushagen

Provat flera, denna är bäst! Lätt att boka tid och väldigt noggrann kille. Förklarar lättförståeligt varför det är som det är och vad man kan göra åt problemen. Löste sen allt.